Aura 2020 – nå i Open Access

Fra og med 2020 og Auras 11. årgang vil Aura bli publisert i Open Access. Aura kan leses her. Tilgangen er såkalt “diamant”, som betyr at det er gratis å publisere artikler, og gratis å lese/laste ned. Dette vil gjøre Aura tilgjengelig for flere og langt mer synlig.

Vi håper på å etter hvert kunne publisere to nummer hvert år. Ta gjerne kontakt om du ønsker å publisere en artikkel eller en bokanmeldelse. Vi ønsker også å utvide redaksjonen, og saker blant annet en redaktør for bokanmeldelser. Send e-post til margrethe.loov@nla.no om du er interessert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: