Nye redaksjonsmedlemmer

Aura-redaksjonen utvides med to nye redaktører! Vi er så heldige å ha fått med oss Erik Östling, administrativ studierektor ved Stockholms universitet og Karen Swartz, doktorand ved Åbo akademi. Erik har blant annet forsket på UFO-religiøsitet (oversikt her. Karen jobber med en avhandling om den antroposofiske bevegelsen. De nye redaktørene skal blant annet bidra på to viktige satsningsområder for Aura fremover: Å utvikle Auras visuelle profil på digital plattform, og å gjøre tidsskriftet tilgjengelig også for engelsspråklige forfattere og lesere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: